23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Kırşehir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bir günlüğüne Vali Özdemir Çakacak'ın koltuğuna oturan öğrenci Ayşe Nur

Kırşehir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bir günlüğüne Vali Özdemir Çakacak'ın koltuğuna oturan öğrenci Ayşe Nur Çetin, İl Emniyet Müdürü'nden her okula iki polis görevlendirilmesini istedi.

Kırşehirde, eski Valilik binası önündeki törende Atütürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Daha sonra Vali Özdemir Çakacak'ın koltuğuna oturan Vali Mithat Saylam İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Ayşe Nur Çetin, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay'ı arayarak her okul önüne zararlı madde satışı yapanları önlemek için iki polis görevlendirilmesini istedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler, öğretmenler ve protokol üyeleri, daha sonra, Valilik önünden başlayarak, Anıt Meydanı'na kadar şenlik yürüyüşü gerçekleştirdi.

Özel Kırşehir Kolejinde devam eden kutlamalarda öğrenciler yazdıkları şiir ve kompozisyonlarını okudu.

Buradaki kutlamalara, Vali Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Kırşehir Müftüsü Mustafa Balık ve İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: