23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Milletvekili Ali Turan'ın mesajı AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise TBMM'nin kuruluşunun 94. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi yüce değerlerin içtenlikle paylaşılmasına, dünyaya yayılmasına, farklı kültürlerin ortak düzlemde buluşmasına ve kaynaşmasına aracılık eden bir bayram olduğunu belirtti. Geleceği temsil eden çocukların geçmişten aldıkları güçle milletin yarınlarını şekillendireceğini vurgulayan Turan, mesajında şunları kaydetti: "Aziz miIIetimizin yokIukIar ve güçIükIer içerisinde istikIaI mücadeIesinde gösterdiği azim ve kararIıIık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya konulan çabanın da iIham kaynağıdır. MiIIi bayram olmanın ötesinde bütün dünyada evrenseI bir özeIIik kazanmış oIan bugün, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya çocukIarının bayramı olma niteliği kazanmıştır. Gazi Mustafa KemaI Atatürk’ü, Birinci MecIisimizin kahraman üyeIerini ve bu uğurda canIarını ortaya koyan şehit ve gaziIerimizi saygı ve rahmetIe anıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: