23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

MANİSA (AA) - Saruhanlı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında, ilköğretim öğrencileri, ilçe protokolündeki makamlara oturdu.

Demirci'de 4 yıl önce ölen çocuğun adı parka verildi Öte yandan Demirci ilçesi İmrenler mahallesinde 2010 yılında okulun demir parmaklıklarına asılı kalarak hayatını kaybeden Fadime Yalçın’ın adı mahallesinde yaptırılan çocuk parkına verildi. Yapılan yerel seçimler öncesinde İl Özel İdaresi kaynaklarıyla yaptırılan ve 4 yıl önce hayatını kaybeden Fadime Yalçın'ın adı verilen çocuk oyun parkı, düzenlenen törenle Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin tarafından açıldı. Törende konuşan Sezgin, "23 Nisan Çocuk Bayramı öncesinde çocuklarımıza oyun parkı yaparak bayram hediyesi verdik. Parkın ismini de 4 yıl önce hayatını kaybeden öğrencimiz Fadime Yalçın’ın ismini verdik. Onu da rahmet ve özlemle anıyoruz" diye konuştu. Adı parka verilen Fadime Yalçın’ın annesi Cemile Yalçın ise "Kızımı kaybedeli 4 yıl oldu. Hala onu çok özlüyor, acısını içimde yaşatıyorum. Kızımın isminin parka verilmesi beni çok mutlu etti. Artık her gün bu parkta oynayan çocukları görünce kendi çocuğumun da burada oynadığını hissedeceğim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Açılış töreni sonrasında Kaymakam Sezgin ve Başkan Selçuk tarafından çocuklara top ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: