23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

İnebolu ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencisi Melike Gökçen Kaymakamlık koltuğuna oturdu.

İnebolu ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencisi Melike Gökçen Kaymakamlık koltuğuna oturdu. Hüseyin Avni İlkokulu öğrencileri, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan'ı ziyaret etti. Ziyarette, çocukların bayramını kutlayan Görgülüarslan, daha sonra makam koltuğunu öğrenci Melike Gökçen'e bıraktı. Koltuğa oturan Özel, öğrencilerin isteklerinin karşılanması için talimat verdi. Kaymakam Görgülüarslan, ziyarette yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarılı olmaları için çok çalışması gerektiğini belirterek, "Başarılı bir öğrencilik hayatından sonra çok büyük rahatlıkla bu makamları işgal edebilirsiniz. Ancak her şeyin ötesinde iyi bir insan olmanız lazım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: