23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı-Çeşitli Ülkelerden Gelen Çocuklar, SATSO'yu Ziyaret Etti

Sakarya 9. Uluslararası Egemenlik Haftası Halk Oyunları Festivali için çeşitli ülkelerden gelen çocuklar, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (SATSO) ziyaret

Sakarya 9. Uluslararası Egemenlik Haftası Halk Oyunları Festivali için çeşitli ülkelerden gelen çocuklar, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (SATSO) ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenecek festivale Ukrayna, Gürcistan, Kırgızistan, Moldova, Arnavutluk, Makedonya, Bulgaristan, Estonya, Romanya'nın yanı sıra Şırnak ve Tekirdağ'dan gelen çocuklar katılacak.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, 93 yıl önce Türkiye'nin bağımsızlığını ilan eden Mustafa Kemal Atatürk'ün bugünü dünya çocuklarına armağan ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Borazancıoğlu, çeşitli ülkelerden gelen çocukları ağırlamanın kendilerine mutluluk verdiğini belirterek, çocukların bayramlarını kutladıklarını ifade etti.

SATSO'nun çalışmaları ve işleyişine yönelik sunumunun ardından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: