23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

 Sarıkamış'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okullarına "Atatürk ve Çocuk" adlı dergi dağıtıldı.

Sarıkamış'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okullarına "Atatürk ve Çocuk" adlı dergi dağıtıldı. Genelkurmay Başkanlığı Anıtkabir Komutanlığı tarafından hazırlanan dergi, Sarıkamış 9'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığınca ilçedeki ilköğretim okullarına törenle verildi. Sarıkamış Şehit Taner Baran İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene, Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, 9’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu, belediye başkanı Göksal Toksoy, ilçe milli eğitim müdür vekili Yener Kamiloğlu, askeri personel ile öğretmenler katıldı. İlçe milli eğitim müdür vekili Yener Kamiloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlanan derginin çocuklar için çok büyük anlam taşıdığını söyledi. Kamiloğlu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukları çok sevdiğini belirterek, "Atatürk’ün çocuklara özel ilgi gösterdiği, onların en iyi şekilde yetiştirilmesi için her tür türlü imkanı seferber ettiği, herkes tarafından biliniyor. Çocukları o kadar çok seviyor ki onlara 23 Nisan'ı bayram olarak ilan ediyor. Dünyada çocuklara bayram hediye eden tek lider Atatürk'tür. 'Atatürk ve Çocuk' adlı derginin içeriğinde de Atatürk'ün çocuklarla olan diyaloğu, onlar için düşünceleri yer alıyor. Çocuklarımızın bu dergiden çok şeyler öğreneceğini umuyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Dağıtılan 300 dergi ilköğretim okullarının kütüphanelerinde yer alacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: