23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, kendisini ziyaret eden Gençosman İlköğretim Okulu öğrencilerini

Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, kendisini ziyaret eden Gençosman İlköğretim Okulu öğrencilerini sırayla Valilik makamına oturttu.

Alimoğlu, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri ve beraberinde Gençosman İlköğretim Okulu'ndan bir grup öğrenciyi kabul etti.

Kendisini ziyarete gelen öğrencilere sırasıyla Valilik makamını devreden Alimoğlu, öğrencilerin görüşlerini aldı.

Alimoğlu, öğrencilere "Bugün ne anladım" diye her gün kendilerine sormalarını isteyerek, "Hep beraber üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Kutlamalar Hükümet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla devam etti.

Dağılgan Stadyumu'nda süren etkinliklerde Alimoğlu, beraberindeki Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Erdal Eren ve Belediye Başkanı Nevzat Palta ile birlikte törene katılan halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı yaptığı törende, okullar arasında yapılan şiir, resim, kompozisyon ve konuşma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kutlamalar, tören geçişinin ardından öğrenci gruplarının çeşitli gösterileri ile tören sona erdi.

-Güzelyurt-

Güzelyurt'da ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

İlçe meydanında yapılan törenlerde ilçedeki okullar tarafından hazırlanan oyunlar sergilendi.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği programda şiir, kompozisyon ve karikatür dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: