23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Muğla ve ilçelerinde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Muğla ve ilçelerinde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Muğla'daki kutlamalar Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Muğla Şehir Stadı'nda devam eden kutlamalarda geçit töreni yapıldı ve halk oyunları ile akrobasi gösterileri sunuldu. Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fevzi Kurşun öğrencileri ve halkı selamladı.

Reklam
Reklam

Bu arada sıcak nedeniyle baygınlık geçiren 2 öğretmene sağlık görevlileri müdahale etti.

-İlçeler-

Bodrum'daki kutlamalar, Belediye Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Bodrum Şehir Stadı'nda devam eden törende öğrenciler tarafından şiir okundu, halk oyunları gösterileri yapıldı. Kutlamalar, geçit töreniyle sona erdi.

Törene, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yıldızhan, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün çocuklar ve vatandaşlar katıldı. Kutlamalar kapsamında bugün saat 20.00'de Antik Tiyatro'da Bodrum Uluslararası Çocuk Şenliği düzenlenecek.

Marmaris Şehir Stadı'nda düzenlenen törende de 23 Nisan konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Etkinlik, çocukların hazırladığı gösterilerin ardından geçit töreni ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz