23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Zübeyde Hanım Çocuk Yuvası'nı ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Zübeyde Hanım Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.

AK Parti Sosyal İşler Başkanı Hatice Sütçü ve 8 yaşındaki Dora Enç ile Zübeyde Hanım Çocuk Yuvası'na gelen Gökçen Özdoğan Enç, çocukların bayramını kutladı.

Çocuklarla keyifli bir gün geçirdiğini söyleyen Enç, yuvadaki çocukların gözlerinin ışıl ışıl parladığını belirtti. Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM'nin kuruluşu dolayısıyla 23 Nisan'ı çocuklara armağan ettiğini hatırlatan Enç, bugünü çocuklarla kutladığı için mutlu olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Enç, ziyarette Sosyal Hizmetler İl Müdürü Afife Taş ve Çocuk Yuvası Müdürü Lütfi Güney'den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: