23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

Nevşehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi'nin (JAKEM) eğitimli

Nevşehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi'nin (JAKEM) eğitimli köpeklerinin gösterisi ilgiyle izlendi.

Tören, sabah saatlerinde Valilik binası önündeki Atatürk Anıtı'na kurum ve kuruluşlar tarafından çelenk sunulması ile başladı.

Daha sonra Gazi Stadı'nda devam eden törende, Vali Abdurrahman Savaş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, çocukları ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Abdülgaffar Büyükfırat'ın, günün önlem ve anlamını belirten konuşmasının ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda derece elde eden öğrencilere ödülleri verildi.

-Eğitimli köpeklerin gösterisi ilgiyle izlendi-

Daha sonra JAKEM'in eğitimli köpekleri gösteri sundu. Asayiş, narkotik ve toplumsal olaylara karşı eğitimli "Siyam", "Güneş" ve "Fuji" adlı köpeklerin eğiticileri ile yaptıkları gösteri, büyük alkış topladı.

JAKEM'in atlı birliklerinin de katıldığı törende halk oyunları ekipleri gösteri sundu, şiirler okundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: