23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Şeker, yayımladığı kutlama mesajında, TBMM'yi açarak millet iradesini en üstün güç olarak ilan eden Ulu Önder Atatürk'ün bu onur gününü geleceğimizin, Cumhuriyetimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiğini bildirdi.

23 Nisan 1920'de TBMM'yi açan irade sayesinde milletin tek söz sahibi olduğu bir yönetime kavuşulduğunu hatırlatan Şeker, şunları kaydetti:

"Bu iradenin açtığı TBMM'nin bir üyesi olmaktan büyük onur duyuyorum. Millet iradesiyle seçilmiş bir vekil olmanın sorumluluğuyla demokrasimize, bağımsızlığımıza yönelik hem içten hem de dıştan gelen saldırılarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kurtuluş ve kuruluş destanlarının, 23 Nisan 1920 ruhunun yaşatılması, gelecek kuşaklara aktarılması için çalışacağız. Bu anlamlı günde Ulu Önder Atatürk'ü, kuruluş ve kurtuluş mücadelesinde yer alan tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Milli iradenin hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 92. yıl dönümünü ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, saygılarımı sunuyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: