23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Samsun'un Çarşamba ilçesinde de kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Samsun'un Çarşamba ilçesinde de kutlandı.

Belediye Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan etkinlik, Şehit Ferhan Hasovalı İlköğretim Okulu bahçesinde devam etti.

Törende öğrenciler şiir okuyup, halkoyunu gösterileri yaptı. Düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Yusuf Böke, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rıza Gündoğdu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, okul idarecileri ve öğretmenler ile çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Muhabir: Yaşar Karaman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: