23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Malatya'da tören düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Malatya'da tören düzenlendi.

Atatürk Caddesi'ndeki törende, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Malatya Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile 2. Ordu Kurmay Başkanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı da törene katıldı.

Belediye Meydanı'nda devam eden kutlamalarda öğrenciler çeşitli gösteriler sundu. Buradaki kutlamaları Vali Şahin, Belediye Başkanı Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı Burhanettin Aktı, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Malatya Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Erdim, Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ve Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da izledi.

Reklam
Reklam

Vali Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak Sümer İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Miray Genç'e devretti.

Genç, okul tuvaletlerinin temizliğine hassasiyet gösterilmesi talimatını verdi. İnternet kafeler yerine kitap kafe sayısının arttırılması önerisinde bulunan Genç, Türkiye'deki kitap okuma oranının düşük olmasının dikkat çekici olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Bulut'un telefona bağlanması talimatı veren Genç, telefona bağlanan Bulut'a okullardaki spor ve oyun alanları eksiklerinin giderilmesi talimatını verdi.

Şahin, Miray Genç'e kitap seti hediye etti.

Muhabir: Ensar Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: