23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşları 40 ile 60 arasında değişen ve kendilerine "Ünye'nin

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşları 40 ile 60 arasında değişen ve kendilerine "Ünye'nin Dünkü Çocukları" adını veren grup, gösterileriyle eski çocuk oyunlarına dikkati çekti.

Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte çocuklar şiirler okudu, ilçede bulunan Gürcistan grubu gösterilerde bulundu.

Etkinlik kapsamında çocuk oyunlarının önemine dikkat çekmek için ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen fiziksel etkinlik yarışmasının finali şenlik alanında İnönü ve Fevzi Çakmak İlkokulları arasında yapıldı. Çocuk oyununu İnönü İlköğretim Okulu kazandı.

Reklam
Reklam

Çocukların oyununun ardından tören alanına giren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen ve kendilerine Orta Çarşı "Ünye'nin Dünkü Çocukları" adını veren grup, giydikleri siyah önlükleriyle bu yıl eski çocuk oyunlarına dikkat çekmek için yakan top ve mendil kapmaca oynadı. Büyük çocukların koşuşturmaması alanda renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlik, bando takımının, izci gruplarının, okul öncesi guruplarının tören geçişleriyle sona erdi.

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: