23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı-Sarıkamış Kaymakamı Ermiş'in makamına oturan öğrenci, okul bahçesinde düzenleme yapılması için talimat verdi

Sarıkamış ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı.

Sarıkamış ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı.

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'i makamında ziyaret eden Kazımkarabekir İlköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi Bilal Çağrı Alcan, Kaymakam Ermiş'e çiçek verip, ardından makam koltuğuna oturdu.

İlçe Milli Eğitim Müdürüne talimat veren Alcan, okul bahçelerinin düzenlenmesi gerektiğini belirterek, oyun alanlarıyla spor yapmak için tesislerin daha çok olması gerektiğini vurguladı.

Oyun alanlarının çok dar olduğunu vurgulayan Alcan, "Bunun yanında spora da önem vermeliyiz. İlçemiz kış turizm merkezi. Yalnızca kayak sporu değil, diğer branşlarda da çalışmalıyız. Ben voleybol ve basketbol oynuyorum. Bu tür spor dallarının da yaygınlaşması lazım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kaymakam Ermiş de bu önerilerin dikkate alınacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin daha iyi yetişmesi ülkesine, milletine yararlı bireyler olabilmeniz için büyük çaba gösteriyoruz. Devletimiz, hükümetimiz özellikle son yıllarda eğitim kalitesini yükseltmek için hem fiziki hem de teknolojik anlamda projeler hayata geçiriyor. İnşallah ilerleyen yıllarda daha iyi şartlara kavuşacağız."

Bu arada, çeşitli okullar tarafından görevlendirilen öğrenciler, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Savcılığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü makamlarının temsili olarak idareciliğini üstelendiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: