23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Törenlerle Kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde kutlamalar kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kutlama etkinliklerine Sarıkaya Şehir Stadyumu'nda devam edildi. Programa, Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş, Davut Budak, İlçe Emniyet Müdürü Ökkeş Bulut, Sarıkaya Cumhuriyet Başsavcısı Necip Sarı, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, daire müdürleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, günün alma ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra öğrenciler şiir okudu, halk oyunları ve hazırladıkları gösterileri sundu.

Kutlama programı dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: