23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Törenlerle Kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Muş'ta kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.

Muş Valiliği önünde başlayan törenler, Yavuz Selim Ortaokulu’nda devam etti. Törende konuşan Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü Erkan Solak, "23 Nisan, tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Türk milleti, dün olduğu gibi, bugünde cumhuriyetin temel niteliklerini en iyi şekilde koruyup, muhafaza edecektir. Millet olarak amacımız, akıl ve bilimin ışığında ilerleyerek, çağdaş, demokratik, milli ve manevi değerlere bağlı bir toplum olarak sonsuna kadar var olabilmektir.” dedi.

Reklam
Reklam

Tören öğrencilerin çeşitli gösterileri, şiir ve etkinlikleri ile son buldu. Törene; Muş Valisi Ali Çınar, Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erhan Arıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Hamdi Bayar, Vali Yardımcısı Fatih Demir, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, Kurum Müdürleri, davetliler ve veliler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: