23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Törenlerle Kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Elmadağ ilçesi de bu nedenle renklendi.
Belediye halı sahasında, Namık Kemal Ortaokulu ve Atatürk İlkokulu tarafından yapılan kutlama programı güzel görüntüler oluşturdu.

Kutlama programına Kaymakam Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Bütün ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Öğrencilerin gösterilerini ayakta alkışlandı. Velilerin sandalye kapma yarışması da eğlendirdi. Protokol üyeleri ile öğretmenler halat çekmek için yarıştı. Günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu, gösteriler sergilendi. 23 Nisan konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ise ödülleri verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: