23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Törenlerle Kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Ağrı Doğubayazıt ilçesinde kutlamalar Rıfkı Başkaya Caddesi üzerinde Atatürk Anıtı'na Kaymakam Nurettin Dayan’ın çelenk koymasıyla başladı.

Öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde Doğubayazıt Kaymakamı Nurettin Dayan, Tugay Komutanı Necdet Yatkın Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Etem Tatar, Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir ve İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Aygen’i ziyaret ederek, sembolik olarak makamlarına oturdu. İlçedeki okullar düzenlemiş oldukları etkinlikleri kendi okul bahçelerinde gerçekleştirdi. Kaymakam Nurettin Dayan, 75. Yıl İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan gösterilere katıldı.

Reklam
Reklam

Bu arada Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, bayram dolayısıyla belediye hizmet binasını bayrak ve Atatürk posterleri ile süsledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: