23 Nisan’da 93. Yıl Coşkusu

-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 93. yılı Saruhanlı İlçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.Saruhanlı’da Atatürk...

-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 93. yılı Saruhanlı İlçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Saruhanlı’da Atatürk Meydanı'ndaki anıta çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, İlçe stadyumunda devam etti. Buradaki törende, Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı öğrenci ve halkın bayramını kutladı. İstiklal Marşı ve öğrenci andının okunmasıyla devam eden programda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin yaptı. Atatürk’ün bu ülkeyi çocuklara emanet ettiğini dile getiren Tekin, “23 Nisan Dünyada sadece bizim ülkemizde kutlanan bir bayram. Bu da bizim çocuklara ne kadar değer verdiğimizi gösteriyor. Biz çocuklarımızı seviyor ve onlara güveniyoruz. Güvendiğimiz için bu ülkeyi onlara emanet ediyoruz. Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Törende, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Daha önceden düzenlenen spor, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı İlyas Pekdemir ve Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı tarafından ödülleri verildi.

Program Halk oyunları gösterileri ile sürdü. 23 Nisan kutlamaları kız erkek öğrenci grubunun gösterisi ile sona erdi. Programın sonunda bütün okulların öğrenci stadyumun içinde müzik eşliğinde oyunlar oynadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: