23 Nisan'da ne yapsak?

23 Nisan'da çocuğunuzla yapabileceğiniz etkinlikleri sizler için derlendi...

23 Nisan'da çocuğunuzla yapabileceğiniz etkinlikleri sizler için derlendi...


Bizim Afacanlar Han Tiyatrosu

Ünal Gürel Sahnesi, İzmir/ Saat: 11:00 - 14:00Emel Bala Gürel'in yazıp yönettiği kuklalı, müzikli ve danslı çocuk oyunu "Bizim Afacanlar", 23 Nisan'da Han Tiyatrosu'nda sahneleniyor.


Sakıp Sabancı Müzesi Ziyaret saatleri: 10:00-20:00 Yaş Grubu: 5-14

Sakıp Sabancı Müzesi’ni ziyaret eden çocuklar, müzenin bahçesindeki merdivenleri, ağaçları, çiçekleri ve çimenleri içlerinden geldikleri gibi süsleyebilecek. Çocukların hayal güçlerini kullanarak, İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde, açık havada çalışmalar yaparak, hem eğlenecek hem de yaratıcılıklarını kullanma imkanı bulacak. Etkinliğe 14 yaşından küçük çocuklar katılabilecek.

Reklam
Reklam

Akbatı AVM’de Özel Lego Etkinliği/Katılım ücretsizdir

Akbatı’da 23 Nisan’a Özel LegoEtkinlikleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Akbatı AVM zemin kat havuz önünde çocuklarla buluşacak. Minik katılımcılarına eğlenceninyanı sıra temel kavram bilincini aşılamayı hedefleyen etkinlik tüm çocukları bu özel günde eğlenceye davet ediyor.


Göçmen Binicilik Tesisleri, Pony Club

Zekeriyaköy'deki Göçmen's Ranch binicilik okulu ve at çiftliği aynı zamanda çocuklar için unutulmaz bir çiftlik.250 dönüm arazi içinde 1 adet doğal gölet, 250 adet büyükbaşhayvan, 300 baş koyu ve keçi ağırlıklı küçük baş hayvan bulunmaktadır. 3 yaşından itibaren çocuklarınızı ponylerebindirebilir, onlarla beraber arazide yürüyüş yapabilirsiniz.


Carousel Avm'de Şenlik Var!

Pelikan Akademi; Bilim ve Sanat Atölyeleri ile çocukların yeteneklerini geliştirerek, eğlenceyle öğrenmelerine katkısağlayacak. Ünlü karikatürist tarafından çocukların karikatürçizimleri özel çerçevelerde hazırlanıp, çocuklara sunulacak.

Reklam
Reklam

Jamie’s Italian – Çocuklara 23 Nisan Hediyesi Saat 12:00–18:00 Her Şey Çocuklar İçin!

Bakışlarında geleceği ve neşeyi saklayan tüm çocuklarımızın23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı, Jamie’s Italian hafta boyunca coşkuyla kutluyor!


Tepe Nautilus AVM – Taş Devri Kasabası, Katılım ücretsizdir

Tepe Nautilus AVM, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında her yaşın gözde çizgi filmi Taş Devri Kasabası’nı ağırlıyor. 18-26 Nisan tarihleri arasındakurulacak Taş Devri Kasabası’nda büyük-küçük herkesin kahramanları Fred Çakmaktaş, Barney Moloztaş, Dino ve tüm Taş Devri ailesi ziyaretçileri bekliyor olacak. Taş Devri Kasabası’nda çocuklar, Bambam ve Çakıl olabilecek, Dino’nun kuyruğundan kayarak heyecanlıdakikalar geçirecek ve Çakmaktaşlar’ın 3 boyutlu evlerini de keşfetme imkanı yakalayacaklar.


Arola Restaurant: Çocuklara Özel Yemek Atölyesi

Raffles İstanbul Zorlu Center bünyesindeki İspanyol restoranı Arola’nın şefi Omar Mosquera çocukları yemek atölyesine bekliyor. Küçük katılımcılar marshmallow, ev yapımı jöleler,pizza, kurabiye yapacaklar.Etkinliğe 7- 12 yaş gurubundakiçocuklar ve ebeveyn’leri katılabilecek. Etkinlik saati:11:00-14:00 Etkinlik ücreti 250 TL. + KDV

Reklam
Reklam

Ninja Kaplumbağalar Trump’aGeliyor!

Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği teenage mutant Ninja Turtles, Türkiye'de ilk defa23-26 Nisan tarihleri arasında Trump Alışveriş Merkezi'nde olacak. Birbirinden enerji özel şovlar gerçekleştirecek olan Ninja Kaplumbağalar, çocuklarla fotoğraflar çektirecek, onlara Ninja maskeleri hediye edecek.


Palmarina Bodrum Kids Paradise'da 23 Nisan Coşkusu

Bodrum Yarımadası’nın en kapsamlı eğlence merkezi ‘KidsParadise’da unutulmaz bir gün geçirmeyi dileyen aileleri eğlence dolu dünyasına davet ediyor.7 boyutlu sineması, özel yapım carouseli, çocuk restoranı, diğer eğlence üniteleri ve 109 mağazalık ödüllü AVM’si ile her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak eğlenebilecekleri coşkulu bir gün vadediyor.


Türkiye’nin İlk Sihirbaz Köpekbalığından 23 Nisan’a Özel Şov

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Akvaryum’da Türkiye’nin ilk sihirbaz köpekbalığı Sharki ile 3 gün boyunca sürecek.İstanbul Akvaryum’un maskot köpekbalığı Sharki’ninsihirbazlık gösterileri ve kukla tiyatro şovu 23 – 25 – 26 Nisan tarihlerinde İstanbul Akvaryum’un Batı Atlantik alanında doyasıya eğlenmek isteyen çocukları karşılayacak.

Reklam
Reklam

23 Nisan Coşkusu Minopolis’te yaşanır

Çocuk Şehri Minopolis, 23 Nisan’da birbirinden ilginç sürprizleri ile 4-14 yaşgrubundaki çocukları ağırlamaya hazırlanıyor.Etkinlikte pandomim gösterisi, Minosanat Tiyatrosu, modern dans etkinliği, boyama şöleni, 23 Nisan’a özel kurabiye yapımı gibi etkinlikler ve atölyeçalışmaları yer alacak.


Uslu Çocuklar Artık Şirinler’i Görebilecekler...

Çocukların en çok sevdiği ve merak ettiği çizgi film kahramanları ‘Şirinler’ in eğlenceli diyarı ilk kez Torium AVM’de kuruldu.Yaklaşık 500 M2’lik özel alan içerisinde 4 Şirin evi, kötü büyücü Gargamel’in şatosu ve en sevilen şirin kahramanları yer alıyor. Şirin Baba, Şirine , Gözlüklü Şirin ve birçok Şirin karakterinin ev sahipliği yaptığı etkinlikte, çocuklar için özel gösterilerde de sahneleniyor.


Sapphire Çarşı 23 Nisan Şenliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, İstanbul Sapphire, çocuklar için eğlenceli aktiviteler veatölye çalışmaları düzenliyor. Etkinlik 26 Nisan Pazar günü sona erecek. Deney Bilim Şov, Dinozor Fosil Kazma Atölyesi, Robot Yüzler Atölyesi ve Tıpatıp Kukla Şov gibi etkinliklerde çocuklar hemeğlenecek hem öğrenecek.Saat: 14.00-18.00

Reklam
Reklam

Vialand'da 23 Nisan

Türkiye'nin Disneyland'i Vialand, 23 Nisan'da tüm çocukları ve ailelerini doyasıyaeğlenmeye davet ediyor. Vialand, tema park ve alışveriş caddelerinin yanı sıra, biyolojik gölet ve yürüyüş yollarını da içeren 100 dönümlük parkını da hizmete sunuyor. Vialand içindeki rekreasyon ve yeşil alanlarda yaklaşık 60.00 ağaç ve çalı alanı sunuyor.


Cevahir’de 23 Nisan coşkusu sokak hayvanları için yardıma dönüşüyor!

18-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minik Hayvanseverler Atölyesi” ile çocuklar için sevgi dolu bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. İstanbul Cevahir’in 23 Nisan Bayramı’na özel hazırladığı “Minik Hayvanseverler Atölyesi”nde, çocuklar tarafından yardıma muhtaç hayvanlar için geri dönüştürülebilir kartondan kulübeler ve mama kapları yapılacak. Böylelikle atölyelere katılan minik hayvan severler hem eğlenip hem geri dönüşüme katkı sağlarken; sokaktaki dostlarımızı da mutlu edecekler.


Oyuncak Müzesi 23 Nisan Kutlamaları

İstanbul Oyuncak Müzesi 23 Nisan'da tüm ailenin bir arada katılarak eğlenebilecekleri etkinliklerle 10. yaşını kutlayacak. İlk önce, "Adam Olacak Çocuk"adlı televizyon programında yıllarca ünlü sanatçı Barış Manço'ya piyanosuyla eşlik eden Mine Mücür ve Çocuk Korosu birlikte verecekleri minikonserde Barış Manço'nun şarkılarını seslendirecekler. Ardından da Mine Mücür'ün yönlendirmesiyle küçük ziyaretçiler "Adam Olacak Çocuk" programını yıllar sonratekrar temsili olarak canlandırılacaklar.Saat:13:00-15:00 Katılım Bedeli:Öğrenci 7 TL /Tam 10 TL.

Reklam
Reklam