23 Nisan’ı Hastanede Kutladılar

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan...

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan pastayı Seydişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarla beraber kesti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle devlet hastanesi çocuk polikliniğinde hazırlanan programa Kaymakam Sonel’in yanı sıra Başhekim Zafer Yüzüak, hastane çalışanları ve hasta yakınları katıldı. Hazırlanan programda 23 Nisan pastası Kaymakam Tuncay Sonel ve tedavi gören çocuklarla birlikte kesildi. Hastaneye getirtilen palyaçolar çocukları eğlendirirken, programa da renk kattı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Tuncay Sonel, yaptığı konuşmada, "23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan bu program çok güzel hazırlanmış. Çocuklarımıza nice sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum. Bu programda emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi

Bu sırada tedavi gören Aslı adındaki küçük bir kız çocuğunun laptop isteğini kırmayan Kaymakam Sonel, küçük kıza bu isteğini yerine getireceği sözünü verdi. Program Kaymakam Sonel'in, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtmasıyla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: