24-30 Mart Haftalık Burç Yorumları

Finansal değişimler başlıyor!

KOÇ

AŞK VE İLİ**ŞKİLER**

24-30 Mart haftası: Ailevi konular üzerinde kendi kendimize bir düşüneceğiz. Bağlılıklarımızı, ailemizin hayatımızdaki önemini, aramızdaki iletişim durumunu. Birbirimizden düşüncelerimiz farklı mı? Bu aramızda bir sorun oluşturuyor mu diyerek gözden geçirmede bulunacağız. Sosyal ilişkilerimizde başarılıyız ancak ikili ilişkilerde aradığımız denge ve uyumu yakalamakta şu sıralar zorlanabiliriz. Bir insanla cinsel, maddi ve manevi anlamda uyumdan yanayız. Fakat tam olarak kendimizi tatmin eden, evet buydu beklediğim diyebilecek insan sayısı az. Yaşamımız kolay geçmedi. Bu nedenle kolayca güvenemiyoruz. Yeniay burcumuz üzerinde oluşacak. Bu taze enerji, dış dünya ile temasımız ve ilişkilerimiz anlamında önem taşıyacak. İlişkimizi veya ilişki hedeflerimizi tekrar ele almakta yarar var.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: İş konularında yaratıcı fikirlerimiz var. Herkesten farklı düşündüğümüz tasarımlarımız, çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde çalışarak ortaya koyabiliriz. Burcumuz üzerinde oluşacak Yeniay, bize taze enerjiler sunuyor. Ancak Mars geri hareketi nedeniyle ortaya koymak istediğimiz yenilikleri tekrar bir gözden geçirmemizde yarar var.

PARA

24-30 Mart haftası: Mali konular üzerinde bazı zorluklar yaşayabiliriz veya yaşıyoruz. İşte bu nedenle geri ödemeler, kredi kartları, faizli borçlar, başkalarıyla olan parasal ilişkilerimiz bizi baskı altına alabilir. İhtiyaçlarımızı tam olarak karşılamakta zorlanıyoruz. Buna bir çare bulmamız gerektiğini düşüneceğiz. Bu da bizi çoğu zaman sıkıyor.



BOĞA

**AŞK VE İLİŞKİLER

**

24-30 Mart haftası: Sosyal ilişkilerimiz gayet ılımlı ve hoş paylaşımlara dayalı bir şekilde ilerliyor. Hem dostlarımızı sevgiyle kucaklayacağım hem de onları koruyacağız, kollayacağız. Bize ihtiyaçları olduğunda yanlarında olacağız. Ancak ikili ilişkilerde aradığımızı bulmakta, mutlu olmakta zorlanıyoruz. Belki de bu yüzden tüm enerjimizi sosyal hayata yönlendirmiş durumdayız. Bu haftanın sonlarına doğru ilişkimizde bir hayli baskı altındayız. Yeniay Koç burcunda oluşacak ve biz de iç dünyamızda gerilimden uzak durmanın çarelerini arayacağız.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: İdeallerimiz doğrultusunda hareket etmeli ve sosyal ilişkileri güçlü tutarak ilerlemenin önemi büyük. Sanatsal anlamda yeteneklerimizi, başka becerilerimizi istediğimiz şekilde göstermekte zorlanıyoruz. Daha sağlam ve güçlü bir şekilde kendimizi göstermemiz gerekiyor. Yaptığımız işlerin dış dünyada görülmesi, başarılı bulunması gerekiyor. İşte bunu tam olarak elde etmek için mücadele vermek zorundayız. İş ortaklıklarında sorunlarımız bizi zorlamakta.

PARA

24-30 Mart haftası: Daha önce girişimde bulunduğumuz veya yaptığımız işlerden para kazanabiliriz. Bu hafta maddi konularda girişim gücümüz yüksek.



İKİZLER

AŞK VE İLİŞKİLER

24-30 Mart haftası: Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Haftanın ortalarında Venüs ve Mars burcunuzla uyumlu görünüm yapacak. Bu ilişkinizde paylaşımın işaretçisidir. Denge ve uyumluluk ilişkinizde sağlanabilir. İkizler burç mensupları bu hafta yeni birisiyle karşılaşabilirler. Arkadaşça paylaşım ve birbirinizi tanıma yönünde enerjiniz olumludur. Yeniay Koç burcunda sosyal ilişkilerinizi güçlendiricidir.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: Kendinizi göstermek ve garantide hissetmek için girişimlere ağırlık vermekte yarar var. Ancak beklentiler konusunda sabırlı olmak gerekiyor. Bu hafta Yeniay Koç burcunda oluşacak. Bu sizler açısından kendinizi sosyal anlamda ve hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde kuvvetlendiricidir. İş anlamında orijinal becerilerinizi ortaya koyabilmek için mücadele etmelisiniz.

PARA

24-30 Mart haftası: Genel olarak iş hayatınızla ilgili konularda kazanç meselelerine daha fazla eğilmek isteyeceksiniz. Özellikle işinizden elde ettiğiniz gelir ve ortaklaşa kazançlarda dikkatli olmalıyız. Bizim düşündüğümüz, istediğimiz, öne sürdüğümüz teklifler başkaları tarafından karşılanmayabilir veya miktar düşük olabilir.


YENGEÇ

AŞK VE İLİŞKİLER

24-30 Mart haftası: Değerlerimizi önemsediğimiz gibi başkalarının da görüşlerine saygımız sonsuz. Bu duygular altında haftaya adım atacağız. İnsanlarla bağlantı kurmak, görüşlerini öğrenmek, biz de fikirlerimizi sunmak niyetindeyiz. Hayatı kucaklıyoruz. Hoş ılımlı duygularla sevdiklerimizi kucaklamak isteğiyle doluyuz. Aynı şekilde ilişkimizde de mutlu olmak, sorunlarımız varsa bunları birlikte çözmekten yanayız. Bazı konularda yaklaşım tarzı olarak partnerimizle ayrılıyoruz. Bu bizi çoğu zaman iç dünyamızda, evimizin sınırları içinde rahatsız ediyor.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: Bu hafta Yeniay-Koç burcunda oluşacak. İş konuları, mesleki kariyerimizle alakalı konularda kendimizi ifade etmek, girişimlerde bulunmak isteyeceğiz. Bir yandan aktif olmamız diğer taraftan da kurallara, sisteme uymamız gerekecek. İş girişimlerinde güven duygumuz çok önemli. Baskıdan hoşlanmıyoruz. Buna göre değerlendirmede bulunacağız. Yenilikler gündeme gelebilir.

PARA

24-30 Mart haftası: Parasal konularda özellikle, birlikte yaşadığımız ailemiz, ortağımız ve eşimizle aramızda görüş farklılığı oluşabilir. Bir taraf fazla özgür ve kendi kurallarını dayatmaya çalışırsa, bizim geleceğimizi, yatırımlarımızı veya yapmak istediklerimizi gerçekleştirmemiz zor. Ev kredi borçlanmaları, ev satışı, bir malın paylaşımı gibi konularda etkili bir haftadayız. Ancak aceleci kararlar vermemeliyiz.


ASLAN

AŞK VE İLİŞKİLER

24-30 Mart haftası: Birlikte olduğunuz, yaşadığınız, ortaklık kurduğunuz kişilere destek vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu hafta iki önemli görünüm, ilişkilerde zorlayıcı olabilir. Ancak birlik ve beraberlik içinde olan çiftler açısından halledilmeyecek bir problem yoktur. Fakat aralarında bir takım sorunlar olan çiftler dikkatli ve geçmişe dönük bir şekilde durumlarını gözden geçirmeliler. Birbirinizle örtüşmeyen fikir ve geleceğe dönük konularda uzlaşmazlık yaşanabilir.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: İş hayatınızdaki paylaşımlar, birlikte çalıştığınız insanlarla olan iletişim yapmak zorunda olduğunuz görevler ve hepsinden önemlisi sağlığınız bu haftanın öne geçen konuları arasında yer alacak. Koç burcunda oluşacak Yeniay, değişime açık, yeniliklerde bulunmaya gönüllü olmanızı sağlayacak. Bir yolculuk, görüşme tekrar gündeme gelebilir. Bu arada yine sağlığınıza özen göstermenizde ve tedavinizi yaptırmanızda yarar var.

PARA

24-30 Mart haftası: Parasal konularda güven içinde olmak istiyoruz. Herhangi bir durum olduğunda zorda kalmamak için birkaç kuruş kenarımızda bulunması fikri gayet yararlı olacaktır. Ancak bakmak zorunda olduğumuz veya ödememiz gerekenler, ihtiyaçlarımız bizi bazen zorluyor. İşte bu nedenle gelir miktarımıza göre hareket etmek durumundayız. Bu hafta bunlara dikkat edeceğiz.


BAŞAK

AŞK VE İLİŞKİLER

24-30 Mart haftası: ilişkimizde hem geleceğe dönük şekilde hareket etmenin hem de ortaklaşa bir ruh bütünlüğü içinde paylaşımda bulunmamız gerekiyor. Haftanın ilk girişinde bu konular üzerinde duracağız. Her ne kadar karşıt evimizde Merkür bizi zorluyor olsa da, sevgimiz her türlü güçlüğün üstesinden gelmemizi sağlayabilir.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: Hedeflerimiz gerçekleştirmek amaçlı bilgilenmeye, uzmanlaşmaya önem vereceğiz. Çıtamızı her seferinde yükseğe çıkarır ve sabırla çalışırsak tabii ki başarılı oluruz. Bunun yanı sıra mali konular ve işimizdeki özgürlüğümüz de önem taşıyor. Kazançlı çıkacağımız ve hakkımızı alacağımız bir ortam arzuluyoruz. Düşündüğümüzde iş şartlarımız bizi yoruyor ve getirisi de pek tatmin edici değil. Fakat devam etmek durumundayız.

PARA

24-30 Mart haftası: Maddi konularda hafta ortasında biraz zorlanabiliriz. Getiri-götürü hesabı yaptığımızda hesap dışı durumlarla karşılaşabiliriz. Koç burcunda ortak kazançlar evinde oluşacak Yeniay, kimlerle bölüşümde bulunuyorsak, ne gibi mali yükümlüler içindeysek bunları mutlaka ele almamız gerekecek.



TERAZİ

AŞK VE İLİŞKİLER

24-30 Mart haftası: Hafta sonuna doğru, aşk hayatımız hareketleniyor, cinsel anlamda paylaşımlar güçleniyor, sevdiklerimizle temasımız olumlu yönde gelişiyor. Belki bazı noktalarda bizden farklı düşünen partnerimize içerlediğimiz oluyor ancak bu hafta sorunlarla pek uğraşmak niyetinde değiliz. Koç burcunda oluşan Dolunay, hem partnerimizin ilişkiye verdiği önem hem de bizim beklentilerimiz yönünde önem taşıyor. Baskıcı, sadece kendinden yana düşünen, beraberliği yenileştirici çözümler bulan bir partner özlemi içindeyiz. Bu yeniay, bizim de bütün bu noktaları ele almamızı, tespitlerde bulunmamızı sağlayıcıdır.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: İş konularında etkili bir haftaya adım atacağız. Mesleki kariyerimizi ve yaptığımız işin niteliği, bizi tatmin edip etmediği üzerinde düşüneceğiz. Mekanik ve teknik anlamda bilgimizin yeterli olması gerekiyor. Medya ve yayıncılık, işimizle ilgili sunum ve paylaşımlarda önem taşıyor. Sadece iş değil günlük tempoda da bunu önemseyeceğiz ve etkili olmak isteyeceğiz.

PARA

24-30 Mart haftası: Maddi konularda önemli bir görünüm haftanın sonlarına doğru etkilidir. Paramızın kıymetini bilerek hareket etmeliyiz. Evet, siz sosyal anlamda etkili olmak, paylaşımda bulunmak, keyifli ve güzel olan her şeyi yaşamaktan yanasınız. Fakat günlük harcamaların da limitini bilmek lazım.



AKREP

AŞK VE İLİŞKİLER

24-30 Mart haftası: Aşkta bizi mutlu ve keyifli kılacak iki güzel görünüm altındayız. Ilımlılık, vericilik, aşkın kıymetini bilme, derinliklerindeki maviliği keşfetme, güzelliklerini bölüşme ve aşka sahip çıkma gibi bütün bu güzel duyguları hissedeceğiz. Ne zamana kadar değil, ne kadar mutlu olduğumuzu düşüneceğiz. Bizim için bu önemli olacak. Evet, belki ilişkimizde, hayatımızda hala halledilmemiş sorunlar var. Bunları da düşüneceğiz. Fakat bu iki enerji bizi destekleyicidir.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: İş konularında etkili olacak Koç burcundaki Yeniay, bazı baskıları, yılgınlıkları devre dışı bırakmak ve kendi isteklerimizi öne sürmek yönünde bizi itekliyor. Ne olursa olsun kimliğimiz ve beklentilerimiz önemli. Anlıyoruz ki, biz sistemin insanı olmaktan yorulduk. Çalışıyoruz, çabalıyoruz ancak gereksiz kurallar, adım kayırmalar, ikinci plana itilmeler bize göre değil. Biz de hem durumumuzu hem de isteklerimizi öne sürmekten yanayız. Ancak şunu belirteyim. Mars geri hareketini sürdürmekte. Onun için biraz daha dikkatli hareket etmek ve iş ilişkilerinde dengeyi korumak durumunda kalabiliriz.

PARA

24-30 Mart haftası: Parasal konular bizim için öncelikle hayatımızı rahat ve huzur dolu geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Becerilerimizi sosyal hayatta paylaşımda bulunarak göstermemiz işimize yarayabilir. Bu bize mali anlamda katkı sağlayabilir. Ailemizden destek görebiliriz.



YAY

AŞK VE İLİŞKİLER

24-30 Mart haftası: Bu hafta sırlarımızı özenle saklamak isteyeceğiz. Gerçek duygularımızı kimsenin tam olarak bilemeyeceğinin farkındayız. Sevdiklerimizin bazen ne kadar kendilerine dönük düşündüklerine şahit olacağız. Bu da bizi iç dünyamızda, onlara karşı güvensiz hissettiriyor. Bu yüzden de çoğu zaman sosyal hayata yöneliyor. Orada kendimizi eğlendirmeye çalışacağız. Koç burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatınızı canlandırıcıdır. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda kararlar verebilirsiniz. Yeni biriyle tanışabiliriz. Ancak Mars geri hareket dönemindeyiz. O yüzden de bu pek kalıcı bir ilişki olmayabilir.

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: Bu hafta yeteneklerimizi sosyal alanda farklı şekilde sunabilir, işimizle alakalı görüşmelerde bulunabiliriz. Paylaşımlar, sizin hem işinizi hem kendinizi tanıtımınızda faydalıdır. Sizin yaptığınız iş veya becerilerinizle ilgilenen kişilerden destek görebilirsiniz. Cazip tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar çok fazla yeterli olmasa da, en azından umudunuzu yükseltir.

PARA

24-30 Mart haftası: Finansal kaynaklarımızı güçlendirici, sıkıntılarımızda yanımızda olan, bize destek birine ihtiyacımız var. Mali anlamda evimizin ihtiyaçları, ödemeler, aileye destek olmak kolay değil. Bazen öyle hesapsız giderler oluşuyor ki, bütçemizin dengesini tam sağlayamıyoruz. Bu hafta da bu türden durumlar oluşabilir.


OĞLAK

AŞK VE İLİŞKİLER

24-30 Mart haftası: Bu hafta ilişkilerde illaki karşınızdaki kişiden beklemeden, siz güzel düşüncelerinizi ona iletmeyi deneyiniz. Olumlu enerjiler sayesinde, arzu ettiğiniz sonucu görebilirsiniz. Hani iyi bir zamanlama deriz ya, işte haftanın ilk günleri bu anlamda hoş gözüküyor. Yeni tanışmış iseniz, birbirinizin fikirlerini öğreniniz. Siz de ılımlı bir şekilde ifade ediniz. Koç burcunda oluşacak Yeniay ise, ailevi konularda etkilidir. Biraz agresif veya isteklerimizi kabul ettirme yönünde hırslı davranabiliriz.

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: Çalışma evimizin yöneticisi Merkür, iş ortaklıkları ve fikirlerimizi başkalarına iletme yönünde önem taşıyor. Geniş açıdan ve zamanlamayı iyi tespit edebilirsek, olumlu görüşmelerde bulunabiliriz. Bunları Mynet sitemizde günlük yorumlarda geniş şekilde açıklayacağım. Dikkat etmemiz gereken bir görünüm var. 29 Mart tarihinde oluşuyor. Otoritelerle ilişkilerimize dikkat etmemiz yönünde bizi uyarıyor.

PARA

24-30 Mart haftası: Mali konularda otoritelerle görüşmek, işimizle ilgili yenilikleri onlara sunmak yönündeki tüm işlerimizi ılımlı ve akıllı bir şekilde yapmamız gerekiyor. Ne baskıcı ne isyankar ne de her şeye susar tarzda hareket etmeyelim. Amacımızı ve güven duygumuzu hissettirmeye çalışalım.



KOVA

AŞK VE İLİŞKİLER

24-30 Mart haftası: Bu hafta yeniliklere, güzel ortamlarda bulunmaya, cinsel anlamda kendimizi mutlu etmeye çalışacağız. Kısa yolculuklar yine olumlu gözüküyor. Sevdiğimizle birlikte olacağımız bir plan yapabiliriz. Yeniay-Koç burcunda gerçekleşecek. Böylece hem iletişimsel açıdan enerjimiz yüksek hem de farklı bir şeyler yapmak arzumuz bir hayli fazla. Yakın çevremizde değişiklikler, yeni yerler keşfetmek, cesur bir şekilde kendimizi ifade etmek isteyeceğiz.

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: Girişimde bulunma ve bağlantılarda bulunma ve uzmanlık alanımızla ilgili yeteneklerimizi ifade etme yönünde olumlu enerjilere sahibiz. Ancak bizim asıl isteğimiz kariyer anlamında yükselmek. Bu açıdan bir hayli mücadele veriyoruz. Dış şartlar ve bize sunulan imkanlar, önümüze çıkan fırsatlar bizim istediğimiz anlamda olmadığı için, mevcut duruma katlanmak zorundayız. Özgür çalışmaktan yanayız.

PARA

24-30 Mart haftası: Bu hafta mali konular üzerinde önemle duracağız. Parasal kazançlar açısından olumlu enerjilerimiz var. Çeşitli kişilerle bağlantı kurabilir gelir elde edebiliriz. Ek kazanç fırsatlarını değerlendirebiliriz. Hem başkalarına destek oluruz hem de başkalarından fayda sağlayabiliriz. İşimizden elde ettiğimiz gelir pek arzu ettiğimiz gibi değilse de, bu hafta ufak tefek de olsa elimize para geçebilir. Ancak paramızın kıymetini bilmemizde de yarar var. Olur olmaz harcamalar yapmayalım.


BALIK

AŞK VE İLİŞKİLER

24-30 Mart haftası: Bu hafta aşk ibresi bizden yana yükseliyor. Buluşmak isteyenler, aşkını ifade etmeyi düşünenler, sevgilisiyle arasını düzeltmek isteyenler, yeni aşklara yüreğini açık tutanlar, buyurunuz güzel ve olumlu enerjiler emrinize amade. Kendinizi güçlü hissedebilir, fiziksel ve ruhsal anlamda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

24-30 Mart haftası: Bu hafta hedef olarak belirlediğiniz işleri gerçekleştirebiliriz. Ancak kimlerle temas edeceksek bu kişilerin ne kadar güvenilir olduklarına dikkat edelim. İş konularında her durumu kontrol etmekte, incelemekte yarar var. Bazı teklifler alabiliriz veya daha önce görüştüğümüz kişilerle tekrar bir araya geliriz. Fakat yine de sağlama basmaya çalışalım.

PARA

24-30 Mart haftası: Mali konularda etkili olacak Yeniay-Koç burcu oluşumu, para konusunda hırslı, cesur ve kazanç anlamında bir hayli istekli olmamızı sağlayacak. Yeteneklerimize güveneceğiz ve bunun bize mali anlamda dönüşü için kararlar alacağız.