24 Ağustos Pazartesi - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar güne Ay-Venüs görünüm etkisinde başlıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları haberi.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

**AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

**

Koç burçları Ay-Venüs görünüm etkisinde yeni haftaya adım atıyor. Bu enerji, bir yolculuğun, bir görüşmenin, bir araya gelmenin, kişide hissettireceği olumlu duyguların işaretçisidir. Kısa süreli hoş bir etki olarak memnunluk yaratır. Boğa burçları Ay-Venüs görünümü, yeni haftanın ilk etkili enerjisi olup, ortaklaşa hareket edebileceğiniz insanlar aradığınızın göstergesidir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamda bulunmak istiyorsunuz. İkizler burçları Ay-Venüs görünüm etkisinde. Bu enerji, ilişkide buzları eriten, sorunları ortadan kaldıran kısa etkili bir enerjidir. Yengeç burçları
Yeni haftaya Ay-Venüs görünüm etkisinde başlıyor. Bu enerji, maddi ve iş hayatınızla ilgili konularda olumlu yönde desteklenmeye ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Özellikle bu saatte sevilmekten, takdir edilmekten, değerli bulunmaktan zevk alırsınız. Aslan burçları yeni haftaya Ay-Venüs görünüm etkisinde başlıyor. Bu enerji günü canlandıran, paylaşımları güçlendiren, çevrenizle aranızdaki bağlantıyı sağlayan bir enerjidir. Aşk ilişkilerinde duygular gayet akışkan, gönüller bir o kadar şenliklidir. Başak burçları yeni güne Ay-Venüs görünüm etkisinde başlıyor. Bu enerji, arzu ettiğiniz bir hayatın, ailenin, ilişkinin özlemidir. Kimileri yanlış bulabilir, sorgulayabilir, ancak siz ne istediğinizi gönülden biliyor ve gerçekleşmesini diliyorsunuz. Terazi burçları Ay-Venüs görünüm etkisinde başlayacak. Bu enerji, kısa süreli bir etki olsa da, güzelliklerin farkında olmanızı, arkadaşlıkları, olumlu paylaşımları işaret ediyor. Çevrenizdeki insanların hoş bakışları, sözleri, tavırları gayet memnun edicidir. Akrep burçları Ay-Venüs görünüm etkisinde. Bu enerji, maddiyat, ilişki, iş hayatı gibi önemli konularda desteklenmeye olan ihtiyacınızı vurguluyor. Anlayış bekliyorsunuz. Moralinizi yerine getirecek sözler, davranışlar gönlünüzü hoş kılabilir. Yay burçları güne Ay-Venüs görünümüyle başlıyor. Bu, olumlu güzellikleriyle sizleri kucaklayıcı bir enerjidir. Aşk ve özgürlük birbiriyle arkadaştır. Dilediğiniz gibi hareket etmekten zevk alırsınız. Sevilmek ve sevmek, paylaşmak olguları aşınızın tacıdır. Oğlak burçları Ay-Venüs görünüm etkisinde yeni haftaya atım atıyor. Bu enerji, bir ilişki nasıl olmalıdır, paylaşım ne demektir, gerek kişisel gerek toplumsal hayattaki beklentilerimiz nedir bütün bunlara cevap arayacaksınız. Kova burçları Ay-Venüs görünümüyle güne başlıyor. Paylaşımları güçlendiriyor, anlaşmazlıkları çözüme kavuşturan olumlu bir hava estiriyor. Kısa süreli olsa da, ilişkinin güçlenmesini, ortak bir noktada buluşulması yönünde faydalıdır. Balık burçları yeni haftaya Ay-Venüs görünümüyle başlıyor. Bir şeyler bize ters gelirken, başkaları farklı düşünebilir. Özellikle ilişkileriniz söz konusu olduğunda, bu ayrılık gayrılıktan hoşlanmazsınız. Özgür olmak ihtiyacı duyarsınız.

Reklam
Reklam

**İremSu kimdir?

**

5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

Astroloji nedir?

Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

Reklam
Reklam