24. Anfaş Hotel Equipment Fuarı

Antalya'da bu yıl 24'üncüsü düzenlenen ve 23-27 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarını 26 ülkeden toplam

Antalya'da bu yıl 24'üncüsü düzenlenen ve 23-27 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarını 26 ülkeden toplam 36 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Fuar organizasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yurt içi ve yurt dışından satın almalar gerçekleşti.

Fuarda 2 milyar doların üzerinde ticaret hacmine ulaşıldığı, İran, Irak, Kosova, Fas, Makedonya, Sırbistan, Katar, Hindistan, Lübnan, Mısır, Pakistan, Kazakistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Yunanistan başta olmak üzere 26 ülke ve yurt içinden 36 bin kişinin fuarı ziyaret ettiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Fuarda Uluslararası Altınkep Yarışması, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği tarafından "Geri Dönüşüm Tasarım Yarışması" , Antalya Temizlik Hizmetleri Yöneticileri Derneği tarafından ise "Yaratıcı Yatak Konsepti Yarışması" düzenlendiği kaydedildi.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: