24 Kasım Öğretmenler Günü

Van'da anaokulu öğrencileri, 30 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekliye ayrılan öğretmeni ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Van'da anaokulu öğrencileri, 30 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekliye ayrılan öğretmeni ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Şefkat Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri 30 yıl görev yaptıktan sonra emekli olan Seyfullah Yaman'ı, evinde ziyaret etti.

Öğrenci ve mesai arkadaşlarının ziyareti karşısında mutluluk yaşayan gören Yaman, ziyaret nedeniyle çok duygulandığını söyledi.

Ziyaretin kendisi için sürpriz olduğunu ifade eden Yaman, "30 yıl görev yaptıktan sonra emekli oldum. Okulumu ve öğrencilerimi çok özlüyorum. Görevde olan öğretmenlerimize tavsiyem, sürdürebildikleri kadar öğretmenlik görevini sürdürsünler. Öğretmen için okuldan ve öğrencilerden ayrılmak çok zor oluyor" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretlerinden dolayı öğretmen arkadaşlarına ve öğrencilere teşekkür eden Yaman, öğretmenlerin gününü kutladı.

Yaman, çocuklara çikolata ve meyve suyu ikramında bulunduktan sonra, öğretmenlikle ilgili anılarını öğrencilerle paylaştı.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: