24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor. Balıkesir'de Milli Eğitim Müdürlüğü tören ve çeşitli etkinlikler düzenlerken değişik...

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor. Balıkesir'de Milli Eğitim Müdürlüğü tören ve çeşitli etkinlikler düzenlerken değişik faaliyetler de yapılıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir köy okulunu ziyaret edip öğretmenleri özel günlerinde yalnız bırakmadı.

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Üçpınar İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Hüseyin Aşık; çiçeklerle karşıladığı Gençlik Hizmetleri çalışanlarına tüm öğretmen ve öğrenciler adına teşekkür etti. Ziyarete katılan eski milli maratoncu ünlü atlet İsmail Akçay, yine milli atlet Halil Akkaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri Adem Özalp ve Alirıza Çalışkan ile diğer müdürlük personeli öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Şube Müdürlerimiz Adem Özalp ve Alirıza Çalışkan'ın birer konuşma yaptığı ziyarette, ünlü maratoncu İsmail Akçay ve diğer sporcular da başarılarıyla ilgili öğrencilere bilgiler verdi, sorularını cevapladı. Konuşma ve sohbetlerin ardından Gençlik Merkezi liderleri tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde başlatmış olduğu Genç Dönüşüm Projesi kapsamında öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve tanıtım kitapçıkları dağıtılırken ayrıca okula spor malzemeleri de hediye edildi.

Reklam
Reklam

Merkez Üçpınar İlkokulu ve Üçpınar Ortaokulu ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden okul müdürü, öğretmenler ve öğrencileri heyete teşekkür etti. Okul müdürü Hüseyin Aşık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile milli sporculara Öğretmenler Günündeki bu anlamlı ziyaretin anısına okuldaki öğrencilerin yazdığı şiirlerden oluşan birer kitap hediye ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: