24 Kasım Öğretmenler Günü

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ateş, mesajında, Anadolu'nun en doğusundaki bir kentte öğretmenlerle aynı idealleri paylaşmaktan aynı medeniyet hedefine doğru yürümekten aynı özverili yüreklerle, öğrencilere hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Ateş, şunları kaydetti:

"Her bir yavrumuzu sizin şefkatli, fedakar ve uzman ellerinize, sizin hevesli güzel yüreklerinize emanet ediyorum. Sizler Peygamber mesleği icra eden insanlarsınız. Biliyorum ki biçilen hiçbir maddi karşılık bu mesleği sevgi ve sorumlulukla yerine getiren siz değerli öğretmenlerimize layık olmayacaktır. Ancak bugün emek verdiğiniz öğrencilerinizin ve bu cennet vatanın aydınlık yarınları sizleri müsterih kılabilir. Belki alacağımız en büyük hediye, aynada işinin hakkını vermiş olduğu için kendine saygı duyan bir yüz görmeniz olacak.

Reklam
Reklam

Ateş, "Bizler yönetmenler gibiyiz. Oysa sizler oyundaki ana karakterlersiniz. Öğrencilerimizin sahnede gördüğü yüzlerin, onların kalbine dokunan sözlerin sahibi sizsiniz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Emrah Kocabey

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz