24 Kasım Öğretmenler Günü

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Doğan, mesajında, çocuklara öğretmenlerinin şekil verdiğini, bu nedenle öğretmenliğin, dünyanın en zorluklu ve onurlu meslek olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin uygun şartlarda görev yapabilmesi için üzerine düşen sorumlulukları üstlenmekten geri durmayacağını ifade eden Doğan, önceliklerinin öğretmenlerin görev yaptığı eğitim ortamının iyileştirilmesi olduğunu belirtti.

Öğretmenlerden, Konya'yı beşeri sermaye bakımından Türkiye'nin en iyi ili yapmak konusundaki hedeflerine katkı sunmaya devam etmelerini isteyen Doğan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Cumhuriyetimizin 100'üncü şeref yılına doğru ilerlediğimiz günlerde, öğretmenlerimizin her türlü övgünün üstündeki çalışmalarını birlik ve beraberlik içinde sürdürmelerini diliyorum. Konya'mızda ve ülkemizin dört bir yanında görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."

Muhabir: İbrahim Yozoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: