24 Kasım Öğretmenler Günü

Malatya'da Cumhuriyet İlkokulundan bir grup öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Malatya'da Cumhuriyet İlkokulundan bir grup öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, öğretmenlerden Ahmet Demircioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Çakır'a eğitime verdiği destekler için teşekkür etti. Öğretmenleri Malatya Belediyesinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Çakır, öğretmenlik mesleğinin kutsal ve güzel bir meslek olduğunu kaydetti. Geleceğin inşasında öğretmenlerin önemli görevler üstlendiğine vurgu yapan Çakır, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi öğretmenlerimiz yetiştiriyor. Öğretmenlerimiz genç kuşaklarımız için örnek modellerdir. Binlerce yıl yaşayacak güçlü bir ülke olmamızın temelinde öğretmenlerimizin çalışmaları ve emeği yatıyor. Öğretmenlerimiz bu sorumluluklarını fazlasıyla yerine getiriyorlar. Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. Çakır, öğretmenlere Malatya Belediyesi kültür yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti. - Mesaj da yayımladı Öte yandan Başkan Çakır, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj da yayımladı. Çakır, mesajında, öğretmenlerin, sadece çocuklara bilgi öğretmediklerini, aynı zamanda milli, manevi, ahlaki, sosyal ve kültürel yönden de eğitim verdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: