24 Kasım Öğretmenler Günü

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Doğru, kutlama mesajında, ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesinin, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkün olduğunu belirtti. 24 Kasım'da Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e "Başöğretmen" unvanı verildiğini anımsatan Doğru, şunları kaydetti: "Ülkemizin her köşesine ulaşarak fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bu vesileyle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm vefat eden öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Hayattaki tüm öğretmenlerimize de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz