24 Kasım Öğretmenler Günü

ADANA - İl Jandarma Komutanlığında er olarak görev yapan öğretmenlerin, huzur evinde kalan emekli öğretmenleri ziyaret ettiği bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığında er olarak görev yapan öğretmenlerin, huzur evinde kalan emekli öğretmenleri ziyaret ettiği bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan personel ile er olarak vatini görevini sürdüren öğretmenlerin, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'ndeki emekli öğretmenleri ziyaret ettiği belirtildi. Jandarma görevlilerinin, öğretmenler gününü kutladıkları emekli öğretmenlere karanfil hediye ettiği ifade edildi. Öte yandan İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı 15 ilçe jandarma komutanlığı tarafından sorumluluk bölgelerinde ikamet eden emekli öğretmenlerin evinde ziyaret edildiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: