24 Kasım Öğretmenler Günü

ARTVİN (AA) - Artvin'de bir grup emekli kadın öğretmen, 1985 yılında başlattıkları Öğretmenler Günü kutlama etkinliğini bu yıl da sürdürdü.

Artvin'de bir grup emekli kadın öğretmen, 1985 yılında başlattıkları Öğretmenler Günü kutlama etkinliğini bu yıl da sürdürdü. Emekli öğretmen Naime Genç tarafından başlatılan ve bu yıl Artvin Kadın Girişimciler Kooperatifi salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Kemal Cirit'in eşi Seval Kaya Cirit de katıldı. Naime Genç, emekli kadın öğretmenler olarak 1985 yılından itibaren Öğretmenler Günü'nde bir araya geldiklerini belirterek, "Bir araya geldiğimizde konu her zaman eğitim, öğretimdir. Emekli olmak demek okumaktan, yazmaktan, etrafına ilgi duymaktan vazgeçmek anlamı taşımaz. Biz öğretmen olma gerçeği ile etrafımıza güneş olma vasfımızı kaybetmiyoruz. Bir insanın memleketine, insanına, milletine hizmeti beşikten mezara kadardır" dedi. Seval Kaya Cirit ise kendisinin öğreten olduğunu ifade ederek, bu anlamlı günde böylesine anlamlı bir kutlamada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: