24 Kasım Öğretmenler Günü Borçka'da Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Borçka'da törenle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Borçka'da törenle kutlandı.

Borçka Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Fatih Kızıltoprak, Garnizon Komutan Jandarma Yüzbaşı Muhammet Yavuzyılmaz, Borçka Belediye Başkan Vekili Celal Kılıç, İlçe Emniyet Amiri Halil Telli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, öğretmenin, insanları eğiten, doğru ve faydalı işleri öğreten, çocuk ve gençlerin kişilik olgusunun olumlu yönde gelişmesini sağlayan değerli kimse olduğunu belirterek, "Öğretmenlerimiz yüklenmiş oldukları bu görevlerini her zaman layıkıyla yerine getirmişlerdir. Başöğretmen Atatürk'e ve milletimize layık olacak bir anlayış içinde hizmetlerine devam etmişlerdir" dedi.

Reklam
Reklam

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceyle giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören, yeni atanan öğretmenlerin meslek yemini etmelerinin ardından sona erdi.

Muhabir: Bülent Atasert

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: