24 Kasım Öğretmenler Günü-Osmaneli Ilçesinde Törenler Yapıldı

Osmaneli ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla törenler yapıldı.

Osmaneli ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla törenler yapıldı.

İlçede törenler, Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş ve bir grup öğretmenin Hükümet Konağı önünde Atatürk büstüne çelenk bırakması, saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı'nı okumasıyla başladı.

Döş, Ticaret Meslek Lisesi Salonu'nda, Osmaneli Kaymakamı Ali Ada, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut, Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, Cumhuriyet Savcısı Volkan Altun, İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı törende, öğretmenlik mesleğinin temelini oluşturan eğitim öğretimin doğrudan insan yetiştirmeyle ilgili olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Öğretmenlerin, toplumların gelişip şekillenmesinde birinci derecede role sahip olduğunu belirten Döş, "Modern eğitim sistemi, sunulan imkanların yeterliliği ve öğretmenin özverisiyle doğrudan orantılıdır. Çağın yakalanıp ileri devletlerle yarışabilmenin temelinde, modern bir eğitim sistemi yatmaktadır" dedi.

Tören, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, yeni göreve başlayan öğretmenlerin yemin etmesi, Öğretmen Marşı'nın okunması ve Milli Eğitim Müdürü Döş ile öğretmenler tarafından sunulan müzik dinletisiyle sona erdi.

Muhabir: Saim Turan / Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: