24 Kasım Öğretmenler Günü-Urla'da, Tören Ve Kutlam Etkinliği Düzenlendi

İZMİR (A.A) - Urla'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen tören ve etkinlikle kutlandı.

İZMİR (A.A) - Urla'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen tören ve etkinlikle kutlandı.

Gün dolayısıyla ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından Hakan Çeken Kültür Merkezi'nde Albay Çolak İbrahim Bey Ortaokulu tarafından kutlama programı gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Kamil Akçadırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Uysal, Urla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu ile diğer protokol üyeleri ve öğretmenler, öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Emekli olan öğretmenlere "Hizmet Şeref" belgelerinin verildiği törende, göreve yeni başlayan öğretmenler de and içti.

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de ödüllerinin verildiği verildiği tören, Albay Çolak İbrahim Bey Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin sahnelediği oratoryo ile sona erdi.

Muhabir: Göksel Kayseri

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: