24 Kasım Öğretmenler Günü Ziyaretleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Işıklar Caddesi'ndeki öğretmenevi lokalini ziyaret ederek, öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Işıklar Caddesi'ndeki öğretmenevi lokalini ziyaret ederek, öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Başkan Mustafa Akaydın, öğretmenlerle tokalaşarak Öğretmenler Günü'nü kutladı. Lokalde buluşan Isparta Gönen Öğretmen Okulu 1967 yılı mezunları ile sohbet eden Akaydın, öğretmenlerin sorularını yanıtladı. Öğretmenlerin "Yeni Büyükşehir Belediye Yasası" ile ilgili görüşlerini sorması üzerine Akaydın, bu yasanın eyalet sistemine geçişin ilk adımı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Çöplerin ve evsel atıkların ayrıştırılmasıyla ilgili bir soru üzerine Akaydın, Antalya'ya Türkiye'nin en modern Katı Atık Bertaraf ve Geri Dönüşüm Tesisleri'ni kazandırmak için ihale yaptıklarını ifade ederek, "İhaleye giren firmaların çatışması nedeniyle ihaleyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Danıştay'ın kararını bekliyoruz" dedi.

Öğretmenevilerinden Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Yücel'e Atatürk portresi hediye eden Akaydın, öğretmenlerden gelen talep üzerine öğretmenevi lokalinin tuvaletlerinin yenilenmesi ve genişletilmesi için Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na çalışma yapılması talimatı verdi.

-İl Milli Eğitim Müdürü'ne Osman Nuri Gülay'a ziyaretler-

Özel Antalya Koleji'nden bir grup anasınıfı öğrencisi, Antalya Koleji İlkokul Müdürü Gülşen Eker, okul öncesi eğitim koordinatörü Emine Sönmez ve sınıf öğretmenleri Sibel Yolcular ile İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ı ziyaret etti, Öğretmenler Gününü kutladı.

Minik öğrenciler beraberlerinde getirdikleri ve kendilerinin yaptığı sınıf resmini Gülay'a hediye etti.

Reklam
Reklam

Gülay, minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizin gibi güzel çocuklar yetiştiren tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum" dedi.

Özel Lider Sevgi Dünyası Anaokulu öğrencileri, okul müdürü Ülker Akkaya ve öğretmenleri de Gülay'a çiçek sunarak, öğrencilerin yapmış olduğu Türkiye haritası tablosunu takdim etti.

Osman Nuri Gülay, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Öğretmenler olarak tüm isteğimiz öğrencilerimizin 'iyi insan' olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu anlamda öğretmenler çocuklarımız için en iyi rol modelidir. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum" dedi.

-Döşemealtı Belediye Başkanı Tursun'dan ziyaretler-

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar'ı ve Mustafa Ayten Aydın Lisesi'ni ziyaret ederek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Tursun, belediye hizmetleri arasında en çok okulların eğitim ve öğretim alanındaki hizmetlerine önem verdiklerini ifade ederek, "Geleceğin bilim adamları, doktor ve avukatları daha nice birçok meslekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacak gençlerimiz bu irfan yuvalarından çıkacaktır. Onların daha iyi eğitim alabilmeleri ve rahat koşullarda okuyabilmeleri herkesin en önemli görevidir. Bu anlamda belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm okullarımıza katkı ve destek vermeyi görev bilmekteyiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz