24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

GAZİANTEP (AA) - AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ile Mehmet Erdoğan, ''24 Kasım Öğretmenler Günü''nü kutladı.

Erdoğan - Erdoğan da toplumun en müstesna şahsiyetlerinden oluşan öğretmenlerin, çocukların, gençlerin eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edindiklerini belirtti. Eğitim kurumlarında çocuklar ve gençlere eğitim öğretimlerine rehberlik eden, yön veren ve hayata hazırlayan, doğruyu, güzeli, iyiyi, mertliği, milli duyguları öğreten öğretmenlerin haklarının ödenemeyeceğini vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti: "Eğitim ve öğretim bir ülkenin vazgeçilmez unsurudur. Modern bir toplumun inşa edilmesinde çok büyük katkıları olan öğretmenlerimizin, milletimiz için hayati ve vazgeçilmez bir önemi bulunmaktadır. Bu bakımdan toplumun en müstesna şahsiyetlerinden oluşan eğitimcilerimize hak ettiği değer ve önem verilmelidir. Yurdumuzun dört bir yanında, fedakarca bu kutsal mesleği icra eden ve gittiği her yerde ilim ve irfanıyla hizmet eden öğretmenlerimize karşı, milletçe vefa borcumuzun olduğu unutulmamalıdır." Erdoğan, başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlere Allah'tan rahmet dileyerek, görevini yurdun dört bir yanında sürdüren öğretmenlerin "24 Kasım Öğretmenler Günü" nü kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz