24. Vergi Haftası

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı Hüseyin Bekmez'i ziyaret etti.

Poyraz, beraberindekilerle Bekmez'i makamında ziyaret ederek, hafta dolayısıyla yaptıkları programlar hakkında bilgi verdi.

Vergi ödemenin mükellefiyetini anlatan Poyraz, vergi bilincinin oluşması, mükellef ve tüketicilerin verginin bir vatandaşlık görevi olduğunu benimsemeleri için çeşitli programlar düzenlediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez de çalışan, üreten ve kazanan bir toplumun hem vatandaşlık görevi olarak hem de devletine ve milletine karşı birinci görevinin vergisini zamanında ve eksiksiz ödemesi gerektiğini vurguladı.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: