25 bin kişi aynı anda kitap okuyacak

Malatya'da aynı anda 25 bin kişinin katılımı ile yapılacak olan kitap okuma rekor denemesi yarın gerçekleştirilecek.

Valilik, Milli Eğitim Müdürlüğü ve NT Kitap Kırtasiye Mağazaları'nın koordinatörlüğünde yapılacak olan denemede, aynı anda 25 bin kişinin, 20 dakika kitap okuması sağlanacak.

NT Malatyapark AVM Şubesi'nden yapılan açıklamada, İnönü Stadında gerçekleştirilecek olan rekor denemesi ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.

Stat kapılarının saat 09.00'dan itibaren açılmamaya başlanacağı, her katılımcıya noter huzurunda bir bilet verileceği, bu biletlerin belirlenen sandıkları atılmasıyla katılımcı sayısının belirleneceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Katılımcıların 20 dakika sesli bir şekilde kitap okuyacağı belirtilen açıklamada, biletlerin noter huzurunda sayılacağı ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz