25 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Erzincan-Erzurum karayolunda yapılan yol...

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Erzincan-Erzurum karayolunda yapılan yol uygulamasında 25 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, şüphe üzerine durdurulan, sürücülüğünü R.A. isimli şahsın yaptığı ve içerisinde M.Ç. isimli şahsın da bulunduğu 35 plakalı patates yüklü kamyonda yapılan aramada, patates çuvallarının altına gizlenmiş vaziyette, değişik markalarda toplam 25 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Ele geçirilen kaçak sigaralarla birlikte yakalanan R.A. ve M.Ç. isimli şüpheliler hakkında "4733Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilatı ve Görevleri Hakkındaki Kanunu’na Muhalefet ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet" suçlarından yasal işlem yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: