25. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışlar'ı Yarın Yapılacak

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi TMOK tarafından 25'incisi düzenlenecek olan Boğaziçi Kıtalararası Yarışları yarın gerçekleştirilecek.ilki 1989...

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi TMOK tarafından 25'incisi düzenlenecek olan Boğaziçi Kıtalararası Yarışları yarın gerçekleştirilecek.

ilki 1989 yılında 4 kadın, 64 erkek sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Boğaziçi Kıtalararası Yarışları, Uluslararası Olimpiyat Komitesi - IOC’nin himayesinde, 'Herkes İçin Spor' temasına bağlı; Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin önde gelen etkinliği olarak düzenlenmekte. Bu yıl ise yarışlar '2 Kıta 1 Yarış' sloganıyla 25. kez gerçekleştirilecek.

14 yaş üstü tüm sporseverlere açık olacak olan yarışlar, yarın Kanlıca-Kuruçeşme arasında yaklaşık 6,5 km'lik bir parkurda yapılacak ve saat 14.00'da başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: