25 farklı okul ve kurumda 55 farklı alanda toplantı yapıldı

Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 25 farklı okul ve kurumda; 55 farklı alanda, eş zamanlı olarak zümre öğretmenler kurulu toplantıları gerçekleştirildi.Toplantıya katılan sınıf/alan zümre başkanları ile koordinatör okul müdürleri, eğitimde kalitenin arttırılması, yeni yönelimler, kullanılan ölçme-değerlendirme teknikleri ve diğer eğitim konularını masaya yatırdı.

Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 25 farklı okul ve kurumda; 55 farklı alanda, eş zamanlı olarak zümre öğretmenler kurulu toplantıları gerçekleştirildi.
Toplantıya katılan sınıf/alan zümre başkanları ile koordinatör okul müdürleri, eğitimde kalitenin arttırılması, yeni yönelimler, kullanılan ölçme-değerlendirme teknikleri ve diğer eğitim konularını masaya yatırdı. Yapılan toplantılara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de katıldı.
Şube Müdürü Naci Cengiz; bu toplantıların, eğitim - öğretim birliğini geliştirerek koordinasyonu sağlayan çalışmalara hizmet ettiğinden dolayı çok önemli olduğunu, toplantılarda ele alınan konuların, neden-neyi - nasıl - ne zaman - ne ile ve nerede sorularına cevap verecek ayrıntıda ele alındığını belirterek, yapılan çalışmaların ilçenin eğitimine katkı sunacağını vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz