25 farklı olaydan aranan şahıs yakalandı

1 otodan hırsızlık, 1 kapkaç olmak üzere 25 adet farklı olaylardan suç kaydı bulunan şüpheli yakalandıGaziantep’in Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 1 otodan hırsızlık ile 1 kapkaç olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve 25 adet suç kaydı bulunan bir şüpheli yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

1 otodan hırsızlık, 1 kapkaç olmak üzere 25 adet farklı olaylardan suç kaydı bulunan şüpheli yakalandı
Gaziantep’in Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 1 otodan hırsızlık ile 1 kapkaç olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve 25 adet suç kaydı bulunan bir şüpheli yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz