25 Gönüllü Go-kartta Yarıştı

Erzurum'da tedaviye ve denetimli serbestlik tedbirine karar verilen uyuşturucu bağımlısı gönüllü 25 kişi, Go-Kart'ta kıyasıya...

Erzurum'da tedaviye ve denetimli serbestlik tedbirine karar verilen uyuşturucu bağımlısı gönüllü 25 kişi, Go-Kart'ta kıyasıya yarıştı.

Erzurum adliyesince “Eğitim ve Eleştirme” kapsamında yapılan çalışmaya göre, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran kişilerden tedaviye ve denetimli serbestlik tedbirine karar verilen ve belirlenen kurumda uygulanan tedavi ve denetimli serbestlik tedbirlerine uygun davranan kişiler uzman görevliler eşliğinde Go-Kart'ta yarıştı. Yarışma oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Reklam
Reklam

Tedaviye ve denetimli serbestlik tedbirine karar verilenler kişiler, “Böyle bir organizasyona katılmaktan dolayı çok mutluyuz. Çok eğlenceli bize bu hizmeti sunan ve bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada böyle organizasyonlara katılmak istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: