25 kişilik kursa 75 kişi müracaatta bulundu

Nevşehir’de 25 kişinin alınacağı cilt bakımı, manikür, pedikür ve ağda kursuna 75 aday ön kayıt...

Nevşehir’de 25 kişinin alınacağı cilt bakımı, manikür, pedikür ve ağda kursuna 75 aday ön kayıt yaptırdı.
Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, 12 Aralık Pazartesi gününden itibaren başlayacak cilt bakımı, manikür, pedikür ve ağda içerikli meslek edindirme kursunun 2 Şubat 2012 tarihi itibariyle tamamlanacağını söyledi. Kursa katılanların yüzde 51’inin kurs sonunda işe yerleştirileceğini kaydeden Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, İş Kur İl Müdürlüğü ile birlikte açılacak kursa kayıtların yoğun bir ilgi gördüğünü, 25 kursiyerin katılacağı kursa 75 dolayında kişinin kayıt yaptırdığını belirtti.
Meslek edindirme amaçlı kursa katılanlara günde 15 TL ücret ödenecek. Kurs, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı binasında haftanın 6 günü yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz