25.KARE Öğrencilerinden Örnek Davranış

Giresun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Sinema Kulübünün yaptığı organizasyon ile “Atatürk’ün Fedaisi Topal Osman” filmine toplu olarak gittiler.

“25.KARE” filmi ile adını duyuran Giresun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Sinema Kulübünün yaptığı organizasyon ile “Atatürk’ün Fedaisi Topal Osman” filmine toplu olarak gittiler.

Müdür Yardımcısı Erdem GÜLERTEKİN, “filmine giderek; filme dolayısıyla da Topal Osman Ağamıza sahip çıktık. Öğrencilerimizin ecdadını doğru tanıması ve gurur duyması adına bir fırsattır bu film. Bu etkinliğimizin Diğer okullara ve kurumlara da örnek olmasını temenni ederim” dedi. Sinema Kulübü rehber öğretmeni E.Selim ÖNGÖZ; “Kulübümüzün tüzüğünde böyle etkinlikler düzenlemek de var zaten. Ama bu film farklı.

Reklam
Reklam

Giresunluların özellikle izlemesi ve sahip çıkması gereken bir film. Bizde bu filme daha daha önem verdiğimizi göstermek istedik. Okulda duyurularını ve tanıtımını yaptık. 94 öğrencimizle toplu olarak gösterime gittik. Filmle ilgili Tanıtım ve yönlendirmemiz devam edecek” dedi.

Okulumuzu bu duyarlı davranışından doları tebrik eder, bu davranışın örnek olmasını dileriz.

2012 yapımı “Bir Giresun Filmi” “25KARE” yi henüz izlemenler için:

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: