26. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası

Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası'nda altın madalya kazanan Çağla Çınar, 4 Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat'ı ziyaret etti.

Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası'nda altın madalya kazanan Çağla Çınar, 4 Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat'ı ziyaret etti.

4 Eylül Belediyespor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 20-21 Nisan'da İstanbul'da düzenlenen 26. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası'nda genç bayanlar kategorisinde 53 kiloda altın madalya kazanan 4 Eylül Belediyespor Kulübü sporcularından Çağla Çınar, antrenörü Oğuz Öktem ile Polat'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Polat, 9 ülkenin katıldığı turnuvada Sivas'a altın madalyayla dönen Çınar ve antrenörünü tebrik etti.

Reklam
Reklam

Kulüp olarak futbol ve voleybolun yanı sıra diğer branşlarda da başarılı olduklarını aktaran Polat, "Sporcularımızın, Avrupa ve dünya şampiyonalarında, hem ülkemizi hem ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" ifadesini kullandı.

Polat, Çınar'ı altınla ödüllendirdi.

Çınar'ın antrenörü Oğuz Öktem ise bundan sonraki turnuvalarda daha iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini belirterek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Polat'a teşekkür etti.

Çınar da yaklaşık 11 yıldır karate yaptığını ifade ederek, bundan sonra da Türkiye ve Avrupa'daki turnuvalarda Sivas'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını kaydetti.

Muhabir: Cüneyt Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: