27 Ygs Adayını Yunuslar Sınava Yetiştirdi

Adana'da YGS'ye girmek için evden çıkan ancak trafiğe takıldığı için ya da kimliğini unuttuğu için...

Adana'da YGS'ye girmek için evden çıkan ancak trafiğe takıldığı için ya da kimliğini unuttuğu için sınava yetişemeyecek olan 27 kişiyi yunus ekipleri sınav salonlarını götürdü.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) sabahleyin 160 dakikada gerçekleştirildi. Sınav esnasında Adana Emniyet Müdürlüğü güvenlik önlemlerinin yanı sıra vatandaşlara yardım etmek içinde görev aldı. Görev alan asayiş ekipleri güvenliği sağlarken, yunus ekipleri de sınava yetişemeyen adaylara yardımcı oldu. Kimliğini evde unutup evine gitmek zorunda kalan adaylar 155'i arayarak yardım istedi. Bunun üzerine yunus ekipleri adayları bulunduğu okuldan alıp motosikletle eve götürüp kimliğini aldıktan sonra tekrar okula getirdi. Ayrıca trafik nedeniyle sınava yetişemeyecek olan adayları da yunus ekipleri motosikletleriyle alarak sınava gidecekleri okula götürdü. Yunus ekibi Adana'da toplam 27 adayı bu yolla sınava yetiştirerek onlara yardımcı oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: