272 ve 273. Sokaklar düzenleniyor

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi 272 ve 273.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi 272 ve 273. Sokaklar ’da yol düzenleme çalışması başlatıldı.
Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahalle yollarını sıcak asfaltla düzenlemeye ara vermeden devam ediyor. Sıcak havayı fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi 272 ve 273. Sokaklar ’da sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması başlattı.
Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Mahalle yollarımızı en güzel şekilde düzenleyip alt yapısı ve üst yapısıyla sorunsuz bir Bartın oluşturmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz son olarak Cumhuriyet Mahallesi 272 ve 273. Sokaklar ’da sıcak asfalt ile araç yolunu düzenlemek üzere çalışma başlattı. Çalışmalarımızı en kısa zaman içinde tamamlayarak bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamış olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz